Pages

19 oktoober, 2012

Elektriostu hinnapakkumiste analüüs

Nendele äriklientidele, kes ostavad elektrit vabaturu hinnaga, pakume elektriostu analüüsi teenust. Selle töö eesmärk on valida kliendile välja kõige sobivam pakkumine. 

Kui on olemas kehtiv elektri ostuleping, siis tegelikult võib uue lepingu jaoks juba varakult eeltööd tegema hakata. Kasvõi kolm kuud varem. Seda rahulikumalt saab hinnapakkumiste ja lepingutingimustega tutvuda ning erinevaid variante kaaluda. 

Need kliendid, kes saavad alates uuest aastast (01.01.2013) esimest korda endale elektrimüüjat valida, võivad juba praegu valimisega algust teha. Esimene kord ongi võib olla kõige raskem, sest ei tea ju täpselt kuidas ja mida valikute tegemisel silmas pidada, et saavutada maksimaalselt hea kokkulepe. 

Tavaliselt soovivad elektrimüüjad teada kui suur on kliendi tarbimismaht (päevade ja tundide lõikes), tarbimise iseärasused (millal on suurem ja väiksem elektri kasutamise osakaal) jne. Selle info alusel asutakse koostama pakkumist.

Kliendil tuleb valida välja elektrimüüjad, kelle käest ta hinnapakkumisi saada soovib. Neid võiks olla vähemalt kolm. Seejärel võib mõelda, kui pika perioodi jooksul soovitakse elektrit osta.  On selleks 6 kuud, 1 aasta, 2 aastat? Hinnapakkumised võib küsida kaheks kolmeks erinevaks perioodiks korraga (st ühe küsimisega saab hinnapakkumise võtta nii 6-kuulise kui ka 1-aastase lepingu jaoks). 


Kui kõik hinnapakkumised on käes, siis esimese ajana tuleb need võrreldavaks saada. Peale seda algab kõige olulisem osa - analüüs, et leida üles pakkumiste plussid ja miinused ning seejärel langetada otsus

Et hoida kokku väärtuslikku aega ja kindlustada sobiv elektri ostuleping, saame meie teile omalt poolt abiks olla. Selleks lõime uue e-posti aadressi elektriost@bestenergy.ee, kuhu saate oma küsimused ja soovid saata. Võtame teiega ühendust, et täpsustada detailid ning töö algusaeg.

Kommentaare ei ole: